Milojević reagovao na Vujoševićevu izjavu o Jokiću: ''Može Dule da priča sad šta hoće, ali...''

Autor: Darko Mitrović
subota 12.06.2021.
15:45
Izvor: index.hr

Zašto Jokić nije završio u Partizanu? Novi ugovor iz drugog ugla...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nikola Jokić je MVP ove sezone u NBA ligi, što je uspeh kakav su igrači sa ovih prostora mogli samo da sanjaju decenijama unazad.

Naravno, njegov podvig se intenzivno komentariše, a zanimljive izjave na tu temu dao je pre par dana legendarni trener Partizana Duško Vujošević koji je u razgovoru za hrvatski ''Index'' priznao da žali što Jokića svojevremeno nije doveo u Partizan.

"Mogu sad izmišljati i petljati, ali biću iskren. Jednostavno, nisam ga video, nisam ga primetio. Znam da su mi ljudi koji su obavljali skautski posao u Partizanu rekli za njega da je debeo i da se ne isplati dovoditi ga. Sad mi je jako krivo. Taj previd samo govori o slabosti u strukturama Partizana. Dok je nama Jokić bio debeo, Miško Ražnatović ga je prepoznao i odveo u Megu. Užasno mi je žao zbog toga", izjavio je Vujošević.

Međutim, sada je tu njegovu izjavu prokomentarisao Dejan Milojević, aktuelni trener Budućnosti koji je Jokića trenirao u Megi i, takođe u razgovoru za ''Index'', izneo nešto drugačiju priču od Vujoševićeve.

"Može Dule da priča sad šta hoće, ali Nikolu su i Zvezda i Partizan pokušali da dovedu. Na našu sreću, Mega je bila brža i konkretnija", izjavio je Milojević, a ''sve ostalo je istorija''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke