Milojević traži reakciju nakon poraza u "Pendiku"

Autor: Beta Beta
sreda 22.05.2019.
13:12
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da veruje da će njegova ekipa reagovati na pravi način posle poraza u prošlom kolu Superlige Srbije i da će, uz dobar pristup, upisati pobedu protiv Slobode.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Košarkaši Mege sutra od 19.00 dočekuju Slobodu u osmom kolu Super lige Srbije.

"Porazom u Novom Pazaru smo sami sebi zakuvali situaciju u borbi za plej-of, ali i dalje držimo sve u našim rukama. Loš šuterski dan može da se desi, ali agresivna odbrana i dobra energija moraju uvek da postoje na terenu", rekao je Milojević.

Posle sedam odigranih kola Super lige, Mega ima četiri pobede i tri poraza, dok Sloboda ima skor 1/6.

"Dosadašnje takmičenje u Super ligi je pokazalo da ne smemo da se opustimo, i zato verujem da će moja ekipa reagovati na pravi način posle poraza u prošlom kolu. Verujemo da ćemo uz dobar pristup meču zabeležiti pobedu protiv Slobode i napraviti korak ka plej-ofu, što je i naš cilj", dodao je on.

Trener Mege na ovom meču neće moći da računa na Gogu Bitadzea.

Bek Mege Dejan Janjić rekao je da će njegova ekipa protiv Slobode imati priliku da se vrati na pobednički niz.

"Verujem da će ekipa reagovati na pravi način i uz agresivnu odbranu, doći do trijumfa. Ovo nam je prva od preostale tri utakmice u ligaškom delu u kojima je imperativ pobeda, overa drugog mesta i ulazak u plej-of i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo cilj", rekao je Janjić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke