Milutinov ne može iz Moskve - Dve opcije su na stolu, ali Vatutin ne da!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 27.06.2022.
16:15
Izvor: Sportske.net

Rampa.

 EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Srpski centar NIkola Milutinov razmatra opcije prema kojima bi napustio moskovski CSKA, ali situacija nije tako jednostavna.

Želja nekadašnjeg igrača Partizana je Evroliga i to je nešto s čim Moskovljani moraju da se pomire, no to čine vrlo teško. Tako su ostali bez brojnih igrača uključujući Danijela Heketa ili Tokoa Šengelije, a isto bi moglo da se dogodi i sa Milutinovom.

Ipak, postoje određene finansijske, ali i pravne začkoljice. Naime, srpski centar je vezan ugovorom za "armejce" još godinu dana uz platu od 2.700.000 evra. Opcije koje su mu na stolu jesu Fenerbahče i povratak u Olimpijakos. Turski velikan je spreman da ide do 2.200.000 evra, dok Grci raspolažu s nešto manjim budžetom, ali bi u perspektivi mogli da pariraju Nikolinoj potražnji.

On ne bi imao ništa protiv da se vrati u Pirej, te je njegov zahtev da primanja budu izmežu 1.700.000 i 1.600.000 evra. Uprkos svemu tome, pita se CSKA. Prvi čovek kluba Andrej Vatutin poručio je Milutinovu da se na njega računa i da ne može da napusti tim bez obzira na izostanak Evrolige, javlja grčka "Gazeta".

Tako za sada sve ostaje u magli. Leto je dugo i vremena do starta nove sezone i te kako ima, ali Milutinov bez sumnje želi da svoju budućnost vidi jasnije čim je pre moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke