Milutinov odgovorio na nezadovoljstvo: "Zašto je to razočaranje?"

Autor: Filip Rodic
nedelja 02.06.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Čestitao "ljutom" rivalu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Srpski centar Nikola Milutinov prokomentarisao je učešće Olimpijakosa na fajnal-foru, gde su se domogli trećeg mesta posle poraza u polufinalu od Real Madrida. U odnosu na prošlogodišnje finale, gleda se kao korak unazad.

"Razlika je bila u tome što nismo prošli u finale ili zato što je Panatinaikos osvojio titulu? Biti na fajnal-foru je veliki uspeh, toliko sjajnih timova to nije uspelo", objasnio je Milutinov sezonu svog tima.

"Čestitao bih Panatinaikosu jer su bili najbolji tim na fajnal-foru i zasluženo su pobedili. Govorim iskreno i jasno“, pohvalio je svoje rivale u derbiju.

"Šteta je što ljudi misle da je to razočaranje, jer biti na fajnal-foru nikada nije razočaranje. Koliko timova ima veći budžet od nas? Toliko kvalitetnih igrača. Samo biti tamo je ogroman uspeh za ekipe", dodao je Milutinov.

Zatim je ponovio svoje stavove.

"Ali to nije razočaranje. Da se nismo kvalifikovali za Berlin, možda bi se to smatralo razočaranjem jer je Olimpijakos bio tu i prethodnih godina. Plasirali smo se i borili smo se. Borili smo se kada smo gubili od Barselone -2, kada nam nisu verovali“, zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke