Milutinov odmah zvao Papapetrua, Janis obožava Željka!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.07.2022.
10:31
Izvor: Sportske.net

Da li će Papapetru uticati na dolazak Milutinova?

KK Partizan
KK Partizan

Povezane vesti

Novo pojačanje Partizana Janis Papapetru će biti od ogromne koristi Željku Obradoviću i timu. 

U razgovoru za "Žurnal" Janis Papapetru je istakao da će mu biti ogromno zadovoljstvo da sarađuje sa Željkom Obradovićem. 

"Željko Obradović je iskren. Tokom razgovora, gleda te direktno u oči. I kaže sve, loše i dobre stvari, možda i ono što ne želiš, ali ti je potrebno da čuješ. U ovoj fazi karijere, ne tražim ništa više. Želim izazov i da se borim za nešto veliko. Tokom cele karijere nisam imao problem da donosim odluke koje su drugačije. To je nešto ogromno za mene! Nerealno! Takav razvoj čovek ne može ni da pretpostavi. Išao sam kao klinac u arenu, gledao Željka kako vodi Panatinaikos i kako pobeđuje. Gledati ga, a sada igrati za njega... Još saznanje da mogu da pomognem njemu i timu. Za mene je nešto posebno što ću raditi sa njim", rekao je Papapetru. 

Ono što je veoma bitno za Partizan jeste činjenica da je Papapetru odigrao ogroman broj duela u derbijima Grčke, i u dresu Olimpijakosa, i u dresu Panatinaikosa. 

"To su posebni trenuci u životu. Srećan sam što sam ih imao mnogo u karijeri. Mi imamo privilegiju da živimo u tom svetu i uvek težimo nečemu velikom. Nečemu gde imaš priliku da iznova upoznaješ sebe. To je privilegija. Deo toga je bio i prelazak iz Olimpijakosa u Panatinaikos. Bilo je teško i... Tražim pravu reč, ali „nelagodno“ je možda najbolja. Međutim, tokom vremena sam navikao, shvatio sam kako funkcionišu ta rivalstva. Takvo imate i vi u Beogradu. To je sjajno. Čini me srećnim. A ja u životu uvek gledam da budem srećan. I da pomognem da ljudi oko mene budu srećni", istakao je on. 

Inače, Papapetru ima sjajan odnos sa Nikolom Milutinovim. 

"Tokom svih ovih godina održavam sjajan odnos sa Nikolom. Kad je čuo da sam potpisao za Partizan, odmah je poslao poruku. Objasnio mi je šta treba o Partizanovim navijačima, iako sam sve već znao...", rekao je Papapetru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke