Milvoki ne žali milione za Antetokumpa

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
20:30
Izvor: Sportske.net

Grčki internacionalac Janis Antetokumpo dobio je unosnu ponudu za produžetak saradnje sa Milvoki Baksima.

Beta/AP Photo/Charles Rex Arbogast
Beta/AP Photo/Charles Rex Arbogast

Povezane vesti

Krilni košarkaš Milvoki Baksa Janis Antetokumpo (21, 211 cm) nastaviće saradnju sa tim NBA ligašem pošto je prihvatio ponudu za produžetak ugovora, javljaju mediji iz Sjedinjenih Američkih Država.

Grčki reprezentativac navodno je dobio ponudu tešku 100 miliona dolara kako bi u naredne četiri godine nastavio da brani boje Milvoki Baksa.

Janis Antetokumpo priključio se Baksima pre tri godine, nakon NBA Drafta na kojem je izabran kao 15. pik u prvoj rundi.

Mladi Grk je 2014. godine izabran u drugu Ruki petorku sezone pošto je na 77 odigranih utakmica uspeo da ostvari prosek od 6.8 poena i 4.4 skoka.

Tokom prethodne dve sezone Grk je napravio ozbiljan napredak pa su tako i njegovi statistički parametri počeli da rastu.

Prethodnu sezonu Antetokumpo je završio sa prosekom od 16.9 poena i 7.7 skokova po utakmici, a prosečno je na parketu provodio po 35 minuta pa otuda ne čudi što je od Milvokija dobio unosnu ponudu za produžetak saradnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Berbatov9
Monday, 19.09.2016
21:13

Da oce preci u kakav ozbiljniji tim, covjek je igrao sa ovakvom visinom i predispozicijama pleja pola sezone. Kakav crni Milvoki, to su tranje jedne..

avatar
Diskretni heroj
Tuesday, 20.09.2016
02:34

Pa ako bude i on otisao i nastavilo se sa odlascima ustace losi. U NBA svi timovi imaju isti kolicinu novca sa kojom raspolazu. Ko je ocekivao da ce Ohajo grad koji je najsiromasniji, sa velikom stopom nezaposlenosti i kriminala osvojiti titulu !?! Jednostavno Irving je ostao James se vratio u svoj rodni grad. Zar je zanimljivo da stalno isti budu u vrhu?

avatar
Diskretni heroj
Friday, 23.09.2016
16:17

Jordan je tek u 27. godini zivota igrao prvi put plej of NBA lige i svaki put kad je usao u plej of on je uzeo prsten. Ostao je u Cikagu zato je i uspeo jer je Cikago vremenom pokupio jos 3 , 4 vrhunska igraca. Kao sto to sad radi GSW, oni od 10 najboljih igraca u ligi imaju u svom timu 4, all star tim. Mozda ce za 6, 7 god i Milvoki tako, sad imaju na kome da grade ekipu. A Rasel je imao KD-a najboljeg igraca lige pa nije uzeo nista, a da ne kazem i Hardena..

avatar
Berbatov9
Tuesday, 20.09.2016
16:13

Nije zanimljivo da stalno isti budu u vrhu, ali bi mu bio po mom misljenju pun pogodak da ode u Oklahomu jer mislim da bi sa Vestbrukom mogao nesto vise da napravi.. Slicnog su karaktera, idu na ulaske i zakucavanja i to im dize samopouzdanje.. I njima i citavom timu.

avatar
MAN RED
Monday, 19.09.2016
20:42

Kakva je zver ovaj igrac