Mirotić: "Mislio sam da ću više osvojiti u Milanu"

Autor: Filip Rodic
nedelja 16.06.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Ostaje pozitivan.

@OlimpiaMI1936/X
@OlimpiaMI1936/X

Povezane vesti

Olimpija Milano je uspela da dođe do titule u nacionalnom prvenstvu Italije pobedom nad Virtusom 3-1 u finalnoj seriji plej-ofa. Nikola Mirotić je četvrtom meču odigrao u skladu sa svojim renomeom sa 30 poena i 12 skokova.

Bivši španski reprezentativac je naveo za "Real Olimpia Milano" da će mu ta utakmica uvek biti u lepom sećanju.

"Jedna od utakmica kojih ću se uvek sećati. Prelepo i uzbudljivo iskustvo koje smo podelili sa našim neverovatnim navijačima, koji su nam mnogo pomogli energijom sa tribina. Nismo hteli da se vraćamo opet u Bolonju i uradili smo dobar posao. Ponosan sam na tim, osoblje i navijače", rekao je Mirotić.

Ipak, tim iz Milana nije imao zapaženu sezonu u Evropi.

"Očekivao sam bolju sezonu, došao sam u Milano da više osvajam. Nekad, koliko god se trudili i želeli, stvari en idu onako kako ste želeli. Iz bilo kojih razloga, povreda, nedostatka sreće, ali ne pravdam se. Mogli smo bolje, nema sumnje, nismo bili toliko pouzdani kolko je potrebno. Ali, treba da budemo pozitivni. Ja sam barem takav, s obzirom kako smo završili sezonu, koju je bilo jako teško okrenuti. Nekad je potrebno više vremena sa novim igračima, prolagođavanjima,...Proces koji se čeka. Ono što sam naučio proteklih meseci je prelepo, Igrali smo onako kako se očekivalo čitave sezone. Hajde da naučimo nešto iz toga", istakao je Mirotić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke