Mirotić otkrio šta su ga pitali košarkaši Barse kad su videli Novaka

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.12.2021.
22:53
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Naravno, Nole ih nije izneverio.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je večeras bodrio Crvenu zvezdu u meču 15. kola Evrolige protiv Barselone, ali su gosti odneli pobedu rezultatom 76:69.

Njegov dolazak nije ostao neprimećen od strane košarkaša Barselone, a kako su oni reagovali kada su ga ugledali u dvorani, otkrio je posle meča Nikola Mirotić.

''Novak je najveća legenda svih vremena, u sportu i tenisu. Imao sam čast da ga upoznam u Americi, nisam očekivao da će doći na utakmicu. Bilo je veliko iznenađenje i velika čast da ga pozdravimo. Kada su ga saigrači videli, pitali su me da li mogu da se slikaju. Odgovorio sam im 'Idite, pitajte čoveka'. Vidi se koliki je čovek Novak, svima hoće da pruži pažnju. Moramo svi da budemo ponosni. Bila je to velika motivacija, da igramo pred njim'', izjavio je Mirotić.

Mirotić se može pohvaliti i da ga je Zvezdina publika sjajno dočekala, pozdravljen je ovacijama, pa im se posle meča zahvalio na tome.

''Kao i uvek, zaista divno je bilo vratiti se u Beograd. Zahvalio bih se navijačima, bili su sjajni, isto kao i na divnom aplauzu. Moja ljubav prema njima raste iz godine u godinu. Zadovoljstvo je igrati ovde'', poručio je Mirotić, a prenosi ''Telegraf''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke