Miško doneo specijalno penkalo, "Džoker" potpisao!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.07.2018.
21:46
Izvor: Sportske.net

Sve je urađeno sa stilom... Nikola Jokić je zvanično postao najplaćeniji Srbin u istoriji NBA lige.

twitter.com/nuggets
twitter.com/nuggets

Povezane vesti

Srpski košarkaš Nikola Jokić večeras je stavio potpis na petogodišji ugovor sa Denver Nagetsima i tako postao najplaćeniji Srbin u istoriji NBA lige!

Momak rođen u Somboru zaradiće 148 miliona dolara, a svega ne bi bilo da se samog početka Jokićeve profesionalne karijere uz njega nije našao i Miško Ražnatović.

Poznati menadžer večeras je na "Instagram" profilu podelio sa pratiocima fotografiju specijalnog penkala koje je pripremljeno za Nikolu Jokića.

"Džoker" je posebnim penkalom stavio paraf na ugovor kojim se obavezao na vernost Nagetsima u narednih pet godina čime je zvanično stavljena tačka na priču oko produžetka saradnje.

"Srećan sam što ostajem u Denveru u godinama koje slede, zaista je sjajan osećaj. Ova franšiza je verovala u mene od 2014. godine i želim da se zahvalim svima na toj podršci. Bili su uz mene prethodne tri godine i pomogli da postanem igrač kakav sam danas", rekao je Jokić nakon potpisivanja ugovora.

Nikola Jokić je bio ubedljivo najbolji igrač Denvera u prethodnoj sezoni i o tome svedoče i njegove sjajne brojke.

Pre nekoliko dana on je odbio opciju produžetka ugovora na godinu dana kako bi došao u poziciju da izdejstvuje novi ugovor, a cela priča je završena stavljanjem potpisa na ugovor težak gotov 150 miliona dolara.

U zdravlju da ih trošiš majstore!



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вук
Saturday, 14.07.2018
23:40

Колико ли ће Мишко остати добар од новог уговора? Не вјерујем да је испод 25%.

avatar
ViniciusJR
Monday, 09.07.2018
23:52

Ne odnosi se samo na Jokica...ali najjaci su sportisti koji zatezu do zadnjeg da "nabace" jos koji milion u ugovor, i poslije daju izjavu "volim ovaj klub, uvijek sam zelio da ostanem, i slicno"

avatar
mosala1983
Monday, 09.07.2018
22:34

Средио Мишко НБА, а и пенкало је ту. Е зналци , неЗналци.