Miško: ''Fasciniran sam, iskrene čestitke!''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2020.
22:49
Izvor: Sportske.net

Promena koja je veoma prijala.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Serija upečatljivih sportskih događaja u toku je ovih dana u Beogradu, od derbija u polufinalu Kupa Srbije u fudbalu, preko oproštaja Dejana Milojevića od Mege, do ''Adria Tour-a'', teniskog spektakla koji je organizovao Novak Đoković.

U teniskim mečevima ovih dana uživa i košarkaški menadžer Miško Ražnatović, koji je na Instagramu izrazio divljenje onim što je Novak za kratko vreme uspeo da uradi.

''Ponekad je dobro odstupiti od dnevne rutine, što u mom slučaju znači gledanje košarkaških utakmica na svim nivoima. Pogotovu, ako u gradu u kome živite imate priliku da prisustvujete sportskom događaju svetskog značaja kakav je 'Adria Tour' u tenisu!

Stoga, danas je dan za uživanje u teniskim poslasticama. Fasciniran sam nivoom organizacije, i naporima, koje je Novak Đoković uložio da podari nešto građanima Beograda nakon višemesečne tišine. Lepo je videti da sportisti, i kada su na najvišem svetskom vrhu, ne zaboravljaju svoje okruženje i imaju motiv i energiju da naprave nešto veliko i dobro, za svoj grad i svoj region! Iskrene čestitke!'', napisao je Ražnatović.
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Sometimes it's good to deviate from the daily routine, which in my case means watching basketball games at all levels. Especially if you have the opportunity to attend a tennis tournament of an international importance such as @adriatourofficial in the city where you live! Therefore, today is a day to enjoy tennis treats. I am fascinated by the level of organization and the effort @djokernole have made to give something to the citizens of Belgrade after several months of silence. It is delightful to see that athletes, even when they are at the highest rank in the world, do not forget their homeland and have the motivation and energy to do something big and good for their city and their region! Congratulations! Ponekad je dobro odstupiti od dnevne rutine, sto u mom slucaju znaci gledanje kosarkaskih utakmica na svim nivoima. Pogotovu, ako u gradu u kome zivite imate priliku da prisustvujete sportskom dogadjaju svetskog znacaja kakav je @adriatourofficial u tenisu! Stoga, danas je dan za uzivanje u teniskim poslasticama. Fasciniran sam nivoom organizacije, I naporima, koje je @djokernole ulozio da podari nesto gradjanima Beograda nakon visemesecne tisine. Lepo je videti da sportisti, I kada su na najvisem svetskom vrhu, ne zaboravljaju svoje okruzenje I imaju motiv I energiju da naprave nesto veliko I dobro, za svoj grad I svoj region! Iskrene cestitke!

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke