Miško nabrajao igrače koje je doveo u Partizan: "Imaju kratko pamćenje"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.09.2023.
15:45
Izvor: Sportske.net

Nije bio srećan saopštenjima Partizana.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaška javnost je bila šokirana odlaskom Jama Madara iz Partizana u Fenerbahče, a na udaru uprave crno-belih bio je - Miodrag Miško Ražnatović. 

KK Partizan je brzo prekinuo saradnju sa Ražnatovićem.

Agent pomenutog Madara koji je izašao iz ugovora sa Partizanom, govorio je za grčki "Sportal" gde je pojasnio situaciju.

"O Partizanu ne želim previše da pričam, jer šta god da kažem, boleće ih više od svega. Za sve je kriva uprava. Posebno Zoran Savić. U intervjuu predsednika Ostoje Mijailovića, sa kojim sam u veoma dobrim odnosima, dat pre nedelju dana - jedino je tačno da se zovem Miško Ražnatović. Sve ostalo je pogrešno i pogrešno je jer je dobio pogrešnu informaciju. Nemam problem sa tim. Ono što daje gorčinu je to što je ovaj tim imao istoriju i pre ove administracije. Svi agenti na svetu zajedno nisu uradili 10% onoga što sam ja uradio", rekao je Ražnatović. 

Onda je počeo da nabraja igrače koje je doveo u Partizan. 

"Peković je želeo u Hemofarm, konačno je otišao tamo. Dobili su i veliki otkup. Lovernj i Vesterman - nikada nisu čuli za njih. Odveo sam ih tamo. Ogroman je broj igrača Crvene zvezde koji su tamo otišli. Vitkovac, Ostojić, Bogdanović. A onda sam živeo suprotno, svi navijači Crvene zvezde su me mrzeli jer sam tamo vodio igrače. Uradio sam to jer je bilo dobro za njih. Vujošević je bio tu, igrači su se razvijali i igrali u Evroligi", objasnio je Ražnatović. 

Miško ističe i da KK Partizan nije u pravu za Madara, što je već objašnjavao. 

"Čak i da je tačno sve što pričaju o Madaru, što nije tačno, upravo je suprotno, Ne bi trebalo da reaguju ovako, jer to nije ni 10% onoga što sam ja uradio za njih u prošlosti. Takođe, pre nekoliko godina, kada je došla nova uprava i novi predsednik, imali su Trinkijerija za trenera i bili su u tragičnoj situaciji, jer su imali novca, ali nisu mogli da nađu igrače tokom sezone. Trudio sam se i sredinom sezone doveo Renfroa, Jaramaza, Jankovića i Zagorca. Četiri igrača pod ugovorom sa ACB-om. Našao sam način da sva četvorica izađu iz ugovora i dođu u Partizan kako bi počela nova era. Nažalost, očigledno imaju kratko pamćenje..."

Kao što znate, saradnja Ražnatovića i Partizana je završena, očigledno će biti tako sve dok je Zoran Savić sportski direktor kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke