Miško naljutio ''grobare'' najnovijom najavom!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.07.2023.
22:10
Izvor: Sportske.net

Sve nas je navikao na zagonetke, ali ova večerašnja je bila zaista nepotrebna.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski košarkaški menadžer Miško Ražnatović je sve aktivniji ovih dana, a svoje poteze oko transfera košarkaša na zanimljiv način najavljuje na društvenim mrežama.

Svojim zagonetkama je ovih dana najavio transfere Marka Simonovića u Crvenu zvezdu ili Bojana Dubljevića u Zenit, što je ubrzo bilo i ozvaničeno.

S obzirom da je letnja košarkaška pijaca u punom jeku i da evroligaški klubovi ubrzano rade na formiranju timova za sledeću sezonu, navijači Partizana i Crvene zvezde pomno prate svaku Ražnatovićevu objavu na mrežama.

Očigledno je i on sam svestan toga, što potvrđuje i njegova večerašnja objava na Tviteru. Tačnije, dve.

Naime, on je potvrdio da plejmejker izraelskog nacionalnog tima Jiftah Ziv prelazi u špansku ACB ligu, u ekipu Granade, ali najpre je objavio ''zagonetni'' tvit na kom su samo zastave Izraela i Španije, a između njih simbol leta aviona.

To je razbesnelo navijače Partizana, jer smatraju da je ovom objavom Ražnatović želeo da isprovocira pristalice crno-belih u danu kada se sve glasnije spekuliše i o interesovanju evroligaških ekipa za izraelskog plejmejkera Partizana Jama Madara.

Reklo bi se, ova Miškova zagonetka bila je zaista nepotrebna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke