Miško ozvaničio seriju transfera, Dubai ima drugo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2024.
13:42
Izvor: Sportske.net

Čuveni menadžer objavio nove transfere.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Dosta ima aktivnosti ovog vikenda kada su transferi košarkaša širom evrope u pitanju, a nekoliko najnovijih potpisa je danas objavio menadžer Miško Ražnatović.

Najviše pažnje privlači drugo pojačanje Dubaija, a to je kako se i očekivalo, nekadašnji krilni košarkaš Crvene zvezde i Partizana Nemanja Dangubić.

Iskusni košarkaš je tek drugi igrač u ekipi trenera Jurice Golemca, posle plejmejkera Nejta Mejsona koji je zvanično predstavljen kao prvo pojačanje Dubaija za narednu sezonu u kojoj će se ovaj novoformirani klub takmičiti u AdmiralBet ABA ligi.

Osim Dangubićevog transfera, Ražnatović je danas potvrdio i prelazak nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde i FMP-a Nemanje Nenadića, koga ćemo sledeće sezone moći da gledamo u ekipi francuskog Šalona. Nenadić je već par godina u Francuskoj, gde je branio boje Breogana i Limoža.

Od evroligaških transfera, Ražnatović je potvrdio da će nekadašnji centar Mege, poljski košarkaš Aleksander Balcerovski ostati u Panatinaikosu i sledeće sezone, dok je Džejms Veb iz Makabija otišao u tursku Karšijaku iz Izmira.

-


-


-


-


-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke