Miško ponudio Nedovića Crvenoj zvezdi - Poznati rok i cifra otkupa!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 07.07.2022.
09:29
Izvor: Sportske.net

BUM!

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Srpski bek Nemanja Nedović ponuđen je Crvenoj zvezdi, prenosi grčki "Sportlive".

Košarkaška filozofija Dejana Radonjića, posebno u defanzivi, neće odgovarati svim trenutnim igračima Panatinaikosa, a jedan od njih je, kako se izveštava, Nemanja Nedović. Stoga, ozbiljno se razmatra njegov odlazak, kako od samog kluba, tako i od strane košarkaša čiji agent Miško Ražnatović gleda razne opcije, prevashodno evroligaške.

Kako otkriva "Sportlive", Nedović je ponuđen Crvenoj zvezdi, s tim da srpski i regionalni šampion mora da isplati obeštećenje od 300.000 evra budući da je nekadašnji bek Golden Stejt Voriorsa i dalje pod važećim ugovorom sa Panatinaikosom.

Ukoliko, pak, PAO želi da ga se odrekne bez da čeka reakciju drugih timova, oni će morati da mu isplate 100.000 evra u naredna tri dana. 

Nedović, navodno, može prekinuti saradnju sa svojim sadašnjim timom do 20. jula.

Crvena zvezda i dalje nema trenera, niti je dovedeno bilo koje pojačanje. A, s obzirom na to da će se dogoditi odlazak Nikole Kalinića, koliko sutra, te bi mesto za lidera tima ostalo upražnjeno, kao i raspoložive finansije. Nemanja Nedović je i te kako realna opcija. Sada ostaje da šampion AdmiralBet ABA lige i AdmiralBet KLS krene u ofanzivu kako bi što pre, u okviru zadatih rokova, obezbedili krucijalan potpis za narednu kampanju.

Nedović je već neko vreme želja Crvene zvezde i jesu se vodili pregovori, ali su u jednom momentu stagnirali i potom isčezli.

Nemanja Nedović je prošle sezone odigrao 42 utakmice za Panatinaikos u svim takmičenjima i prosečno postizao 15 poena po duelu. Konačno su ga i veće povrede zaobišle, pa je mogao da iskaže svoj sjajni napadački kvalitet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke