Miško potvrdio najnoviji transfer - Jedan od najboljih igrača AdmiralBet ABA lige preselio se u Podgoricu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.09.2022.
21:42
Izvor: Sportske.net

Poznati menadžer je danas bio prilično aktivan.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Samo sat pošto je potvrdio transfer plejmejkera Nikole Rebića u ruski Avtodor, vodeći ovdašnji košarkaški menadžer Miško Ražnatović se ponovo oglasio na Tviteru i - potvrdio još jedan obavljeni posao.

Ovoga puta u pitanju je doskorašnji košarkaš FMP-a Danilo Tasić koji će naredne sezone igrati u podgoričkom SC Derbiju.

''Jedan od najboljih igrača (AdmiralBet) ABA lige prošle sezone, Danilo Tasić nastaviće da igra u ovoj ligi. On je novi košarkaš SC Derbija iz Crne Gore'', napisao je Ražnatović.

I zaista, Tasić je prošle sezone imao odličan učinak - 13.6 poena, 5.3 skokova i 2.7 asistencija, a najbolju partiju odigrao je baš protiv SC Derbija, u pobedi FMP-a u Železniku sa 104:99. Tada je Tasić postigao 25 poena, uz devet skokova i pet asistencija.

Tasić ima 29 godina, seniorsku karijeru je počeo u niškom Konstantinu, a od 2016. do 2021. godine je promenio nekoliko klubova u inostranstvu - od Dinama iz Bukurešta, preko AEK Larnake, Štala, Voluntarija, Piteštija, Levskog, odakle se prošle godine preselio u FMP.

Ako Tasić zadrži prošlosezonsku formu, biće veliko pojačanje za SC Derbi, a kako sada izgledaju sastavi ekipa u AdmiralBet ABA ligi pogledajte u našem blogu.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke