Miško potvrdio novi transfer - Kendrik Peri, i zvanično!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.06.2022.
10:59
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Poznati menadžer je u svom stilu prokomentarisao ovaj transfer.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sezona u AdmiralBet ABA ligi je već završena, ostaje još da se odigra plej-of u AdmiralBet Košarkaškoj Superligi Srbije, ali menadžrer Miško Ražnatović uveliko radi na realizaciji letnjih transfera.

Jedan od prvih koje je Ražnatović juče ozvaničio jeste prelazak dosadašnjeg košarkaša Budućnosti Kendrika Perija u redove španske Unikahe iz Malage.

''Godinama posle Omara Kuka, još jedan crnogorski plejmejker potpisao je za Unikahu! Kendrik Peri je novajlija u Malagi''.

Podsetimo, ovaj 29-godišnji američki košarkaš odnedavno ima i crnogorsko državljanstvo, a sa Unikahom je potpisao ugovor na 1+1 godinu.

Peri je u Budućnost došao u toku prethodne sezone iz Panatinaikosa, a prethodno je nastupao i za Cedevita Olimpiju, Megu, Nižnji Novgorod, makedonske Karpoš Soloke...

Podsetimo, večeras od 18 časova i 30 minuta biće odigrana majstorica polufinala plej-ofa AdmiralBet Košarkaške Superlige Srbije. Crvena zvezda će dočekati Megu, veliki je favorit, a kvota u AdmiralBet-u za igru više od 163.5 poena je 1.85.

-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke