Miško Ražnatović: ''Gest Stiva Kera i Voriorsa nikad nećemo zaboraviti''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.02.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net

Čuveni menadžer oglasio se povodom dolaska delegacije Golden Stejt voriorsa na sahranu Dejana Milojevića.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dolazak trenera Golden Stejta Stiva Kera i još nekoliko članova delegacije iz Amerike u Beograd, kako bi prisustvovali sahrani Dejana Milojevića izazvao je veliku pažnju javnosti.

To je još jedna potvrda da je Milojević ostavio veliki trag u Voriorsima, ali i da su se i u NBA ligi uverili u njegove velike ljudske kvalitete o kojima se ovih dana takođe dosta govori.

Ovim povodom se na Instagramu večeras oglasio i menadžer Miško Ražnatović koji je ganut gestom Stiva Kera i ostatka delegacije.

"Jedan od najtrofejnijih NBA trenera Stiv Ker, kao i mnogobrojni članovi Golden Stejt Voriors organizacije, prevalili su ogroman put, kako bi danas u Beogradu odali poslednju poštu prijatelju i kolegi, našem Dejanu Milojeviću! 

Zadržaće se u Beogradu svega dvadesetak sati, i propustiće važan meč u Solt Lejk Sitiju, upravo u gradu u kome je Dejan preminuo. Gest, koji izaziva veliko poštovanje i gest koji niko od nas kojima je Dejan bio drag u srcu neće nikada zaboraviti! 

Ništa ne može da promeni tragediju koja se desila, ali će se Dekijeva američka i evropska košarkaška porodica potruditi da mu slava bude i ostane večna", napisao je Ražnatović na Instagramu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke