Miško Ražnatović "ohladio" navijače Zvezde: "Neće Gudurić nigde!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.07.2022.
09:31
Izvor: Sportske.net

Ništa od povratka na Mali Kalemegdan.

@FBBasketbol/Twitter
@FBBasketbol/Twitter

Povezane vesti

Nastavila je Crvena zvezda sa stvaranjem veoma moćnog tima pred predstojeću sezonu u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi, pa je tako juče stigao Filip Petrušev koji će peto pojačanje "crveno-belih" ovog leta.

Nadali su se navijači "crveno-belih" da bi ponovo mogli da vide i Marka Gudurića na Malom Kalemegdanu, ali od toga izgleda neće biti ništa.

To je potvrdio agent reprezentativca Srbije Miško Ražnatović.

"Marko Gudurić je pod ugovorom sa Fenerbahceom, gde je planirano da bude lider ekipe. Nijedne sekunde niko nije pomislio o napustanju kluba, niti je bilo govora o tome! Niti ce biti", jasno je stavio do znanja Ražnatović.

Nakon odlaska iz Zvezde 2017. godine, Gudurić je dve godine nastupao za Fenerbahče iz kojeg je otišao u NBA gde je bio član Memfisa.

Godine 2020. Srbin se vratio u Fener gde će, po svemu sudeći, i ostati, ali zvezdaši priželjkuju drugo pojačanje u vidu Šabaza Nejpiera.

Gudurić i Zvezda će odmeriti snage u Evroligi, Fener želi povratak u sam evropski vrh, a ukoliko se ponovo popne na krov Evrope, AdmiralBet će vas nagraditi sjajnom kvotom 11.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke