Miško se oglasio zajedno sa Borišom!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 28.09.2023.
12:31
Izvor: Sportske.net

Boriša bi trebalo da se vrati.

Miško Ražnatović/Instagram
Miško Ražnatović/Instagram

Povezane vesti

Košarkaški agent i prvi čovek agencije "Beobasket" Miško Ražnatović podelio je na svom Instagram profilu fotografiju sa srpskim reprezentativcem Borišom Simanićem.

Oporavak Boriše Simanića, prema javno dostupnim informacijama, teče u dobrom smeru što potvrđuje i činjenica da se našao u poseti agenciji "Beobasket" koja ga i zastupa.

Tim povodom, susreo se sa Miškom Ražnatovićem koji je ovekovečio taj momenat, a nagovešteno je i da će se Boriša vratiti košarci "kada za to dođe vreme".

"Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na kosarkaskom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kada za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema", napisao je Ražnatović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.