Mnogi sumnjaju u njega, a večeras je ovacijama ispraćen iz ''Pionira''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.10.2018.
22:29
Izvor: Sportske.net

Trijumf nad Zenitom je ujedno i još jedna potvrda njegovog kvalitetnog rada.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dva lica pokazao je Partizan tokom večerašnje utakmice sa Zenitom, ali najbolji je bio kada je to bilo najvažnije i posle odlične igre u drugom poluvremenu uspeo da trijumfuje rezultatom 89:82.

A odmah po završetku meča, kada je počelo veliko slavlje navijača i košarkaša Partizana, pažnju je privukao još jedan detalj - trener Nenad Čanak je ovacijama ispraćen iz dvorane, što je mnoge podsetilo na trofejne godine crno-velih kada je Duško Vujošević na sličan način pozdravljan u ''Pioniru''.

Po završetku prošle sezone, bilo je u javnosti i određenih sumnji u Čanka, s obzirom da Partizan nije uspeo da se plasira u finale domaćeg plej-ofa, kao ni u plej-of ABA lige, ali mladi stručnjak polako ali sigurno dolazi do sve većeg izražaja.

Do sada je sa Partizanom osvojio Kup Radivoja Koraća, a ove sezone se očekuje korak više. Crno-beli su je odlilčno započeli, savladali veoma kvalitetne ekipe Cedevite i Olimpije u ABA ligi, kao i Zenit večeras u Evrokupu, a jedino je Trento u Italiji za sada uspeo da dođe do pobede nad mladim timom Nenada Čanka.

Foto: aba-liga.com/Partizan NIS
Nenad Canak

Sledeći težak izazov, najteži od početka sezone, Partizan će imati 17. oktobra protiv Valensije u gostima. Tri dana pre toga, crno-beli će gostovati i Mornaru u trećem kolu ABA lige.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Wednesday, 10.10.2018
08:02

Sumnjace se opet, cim bude prvi poraz. Srbi smo mi. Tako smo mi razapinjali Radonju, a posle plakali za njim.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 09.10.2018
22:56

Nista od Herisa, Grobusi moji...