Mobilizacija u Partizanu: ''Ovako neće ići''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.09.2021.
15:32
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Opomena stigla u pravom trenutku.

KK Partizan Twitter
KK Partizan Twitter

Povezane vesti

Mnogi su iznenađeni izdanjem ekipe Partizana u sinoćnjem meču u Opatiji protiv Cibone koja je slavila sa 71:64, pa će se crno-beli u petak sastati sa Cedevita Olimpijom u borbi za treće mesto na ''Liburnija kupu''.

Igrom koju je prikazao, Partizan je više podsetio na prethodnu, veoma lošu sezonu, nego na ekipu od koje se u narednoj sezoni očekuje da osvoji brojne trofeje.

Svestan propusta je i novi kapiten Rade Zagorac koji je u razgovoru za klupsku televiziju izneo svoje utiske posle meča sa Zagrepčanima.

''Još je rana faza priprema, desila se jedna dobra opomena. Dobar šamar u startu priprema i pokazatelj da ovako neće ići i da ovako ne može da se igra i da ne možemo da ostvarimo ono što želimo. Mislim da nema preteranog razloga za paniku, osim za nekom mobilizacijom i razmišljanjem šta treba da menjamo i da se već sledeću utakmicu popnemo stepenik više", rekao je Zagorac.

Potom je kratko najavio duel sa Cedevita Olimpijom.

''Verovatno kvalitetniji protivnik od Cibone, a mi imamo obavezu da izgledamo bolje nego protiv Cibone'', zaključio je Zagorac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke