Moka Slavnić: ''Uvek sam voleo Zagreb i Zagreb voli mene''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.09.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net, Kurir

Iz Zagreba se vratio sa mnogo snažnih utisaka posle Draženovog memorijala.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Naš proslavljeni košarkaš, kasnije i selektor našeg nacionalnog tima Zoran Moka Slavnić bio je jedan od brojnih gostiju u Zagrebu na memorijalnoj utakmici posvećenoj 60. godini od rođenja legendarnog Dražena Petrovića.

Po povratku u Beograd je u razgovoru za ''Kurir'' izneo svoje utiske sa ovog spektakularnog događaja.

''Sve je bilo fantastično organizovano, a glavnu reč vodio je Aca Petrović. Što bi se reklo 'mala bara, puno krokodila'... Na malom prostoru viđen je veliki broj istinskih asova. Drago mi je što sam sreo mnoge koje nisam dugo video. Uvek sam voleo Zagreb, ali i Zagreb voli mene. Baš sam se prijatno osećao.

Košarkaško šou mogao je da se vidi na TV. Motiv za okupljanje bio je Dražen i viđeno je mnogo emocija. Hologram gde on priča... Pa, to je bio krešendo... Draženova i Acina majka Biserka, koja mene ceni i voli... Uh, baš jake emocije... Mnogo emotivnih sudara... Bio sam počastvovan'', rekao je Slavnić.

Ipak, nije želeo da održi govor.

''Trebalo je da govorim dva puta, molio me Aca. Nisam želeo. Rekao sam da to uradi Vlade Đurović, koji i ovako govori da je Dražen njegov, iako je došao tri godine posle mene, pa mu se svi i danas smeju. Nisu ovo stvari za zezanje'', objasnio je Moka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke