Moneke objasnio opkladu sa Nanelijem: "Neću doći u Srbiju i tražiti pare!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 08.11.2023.
19:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nije bilo ozbiljno...

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Košarkaši Partizana poraženi su u prethodnom kolu Evrolige od Baskonije sa 83:84, a posebno raspoložen bio je Čima Moneke sa 16 poena.

On je postigao i presudne poene sa linije slobodnih bacanja, a pažnju je privukao i gestikalacijom ka klupi Partizana kada se obratio Džejmsu Naneliju.

Moneke je nakon meča otkrio da su se košarkaši opkladili tokom pomenutih slobodnih bacanja, a u intervjuu za Jurohups, košarkaš Baskonije istakao je da je to ipak bila šala.

"Video sam da je Naneli napisao da se nije kladio. Mislim… Govorio mi je da ću promašiti slobodna bacanja, a ja sam rekao da neću. Rekao sam ‘Možemo da se kladimo.’ On je rekao ‘Da, kladićemo se…’ Ali naravno, nije to opklada posle koje očekujem da će neko zapravo dati novac. Kao kada kažete nekome ‘Kladim se da ću pogoditi.’ Pitao sam ga da se kladimo u mesečnu platu, a on je rekao da mu to odgovara. Tada je Zek Ledej počeo da se osmehuje i da klima glavom", rekao je Moneke.

"Zbog toga sam, kada sam pogodio, rekao da dolazim po novac. To je bila šala, prijateljska stvar. Zato sam i počeo da pokazujem novac prstima. Ne bih lagao, sve je to dokumentovano. Sigurno neću doći u Srbiju i reći ‘Daj mi moje pare.’ Takva je bila ‘opklada’. Ne želim taj novac, zadovoljan sam svojom zaradom i drago mi je zbog pobede", objasnio

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke