Moneke u provodu sa Doužerom, a onda - ''hladan tuš'' za ''grobare''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.07.2024.
17:20
Izvor: Sportske.net

Toplo-hladno, otprilike tako se odvija ''saga Moneke'' tokom ovog leta.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle par nedelja tokom koji je izgledalo da Čima Moneke definitivno ostaje u Baskoniji, danas je ponovo pokrenuta priča kako je on navodno blizu dogovora sa Partizanom.

Čak je ''Telegraf'' objavio svoja najnovija saznanja da je Baskonija navodno prihvatila ponudu Partizanaod 900.000 evra, iako se nedeljama unazad pisalo kako ga neće pustiti ispod milion i po.

Zato je to u startu bila ''sumnjiva'' informacija, a ubrzo se i sam Moneke oglasio na svom Instagram storiju.

On je najpre ovog popodneva objavio zajedničku fotografiju sa doskorašnjim košarkašem Partizana Pi Džej Doužerom, što je dodatno podgrejalo spekulacije da bi ovog leta ipak mogao da obuče crno-beli dres, ali samo petnaestak minuta kasnije na istom mestu je usledila nova Monekeova objava koja je svojevrsni ''hladan tuš'' za navijače Partizana.

On je, naime, na Instagram storiju podelio pesmu Lindzi Loan, konkretno jedan deo koji sada mnogi tumače kao njegov odgovor na sve današnje medijske spekulacije.

''Umorna sam od tračeva, umorna sam od toga da budem praćena, umorna sam od laži, umorna od toga da ljudi pričaju šta žele o meni“, stihovi su pesme Lindzi Loan, koju možete čuti na Monekeovom storiju.

Screenshot/Instagram/chimdoggg

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke