Monolog razočaranog Željka Obradovića: ''Navijači, izvinite! Osećam sramotu, preuzimam odgovornost...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.02.2024.
21:07
Izvor: Sportske.net

Razočaran je trener Partizana, kome nijedno pitanje nije postavljeno na pres konferenciji.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Partizan je šokirao svoje navijače večerašnjom katasrofalnom igrom u ''Štark areni'' protiv Splita i porazom od samo sedam poena razlike. Kažemo ''samo'', jer su crno-beli imali i 20 poena minusa i u drugom poluvremenu su uglavnom bili u dvocifrenom zaostatku.

Ništa nije funkcionisalo u ekipi trenera Željka Obradovića koji je posle meča održao kratak monolog na pres konferenciji, gde mu niko od novinara nije postavio nijedno pitanje.

''Čestitam ekipi Splita na apsolutno zasluženoj pobedi, igrali su mnogo bolje od nas. Što se nas tiče, prva stvar koju treba da učinim je da se izvinim svim ovim ljudima koji su došli u dvoranu i koji su gledali ovo neverovatno loše izdanje moje ekipe.

Kada ekipa izgleda ovako kako izgleda, verovatno trener treba da se zapita o čemu se radi i preuzme odgovornost i ja ću je preuzeti.

Znali smo da je i ispred i iza nas serija utakmica, pa sam mislio da je prilika da se odmore dvojica igrača, Kevin koji je imao veliku minutažu i Pi Džej koji ima problema sa nogom, plus Trifa koji je u još uvek u procesu utvrđivanja zašto mu je pozlilo pre nekoliko dana.

Još jednom veliko izvinjenje navijačima Partizana, jer su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota, osećam veliku bruku i sramotu...'', izjavio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke