Morant još jednom u epizodi: "Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam..."

Autor: Ivan Cvetković
sreda 22.03.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Tokom njegovog odustva, Memfis je upisao šest pobeda i tri poraza i vratio se na drugo mesto na tabeli Zapadne konferencije, iza Denvera.

AP Photo/Brandon Dill
AP Photo/Brandon Dill

Povezane vesti

Košarkaš Memfisa Dža Morant rekao je danas da je napravio mnogo grešaka i još jednom se izvinio zbog ponašanja zbog kojeg je dobio suspenziju od osam utakmica u NBA ligi.

"Žao mi je zbog svega. Moj posao je sada da budem odgovorniji i pametniji", rekao je Morant posle treninga, govoreći javno prvi put otkako mu je istekla suspenzija.

Sledeće pitanje je kada će se vratiti na teren. Trener Memfisa Tejlor Dženkins je rekao da očekuje da će Morant igrati u sledećoj utakmici protiv Hjustona, ali je igrač naveo da njegov status "još visi u vazduhu".

"Kada se budem osećao da sam ponovo u ritmu i u dobrom stanju da se vratim, vratiću se", rekao je Morant.

NBA liga je suspendovala Moranta na osam utakmica nakon što se uživo uključio putem Instagrama i pokazao kako maše pištoljem u striptiz klubu u Koloradu posle utakmice sa Denverom.

Sa neubičajenim brojem novinara koji su ga okružili, Morant je rekao i da "nikada nije imao problema sa alkoholom". Takođe planira i da napusti društvene mreže i da pusti da njegovi postupci govore umesto njega.

Upitan da li su dve nedelje bile dovoljne da shvati svoje probleme, Morant je odgovorio da je "proces u toku".

Tokom njegovog odustva, Memfis je upisao šest pobeda i tri poraza i vratio se na drugo mesto na tabeli Zapadne konferencije, iza Denvera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke