Mornar doveo američkog pleja pred duel sa Zvezdom

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Biće jači nego protiv Budućnosti.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Sezona u AdmiralBet ABA ligi počela je prošlog vikenda, a Mornar iz Bara još uvek je u fazi formiranja tima, što ih je skupo koštalo na premijeri protiv podgoričke Budućnosti, kada su poraženi čak sa 47 poena razlike.

Barane već sutra očekuje gostovanje aktuelnom šampionu, Crvenoj zvezdi u Beogradu, pa je za očekivati još jedan težak poraz ekipe trenera Mihaila Pavićevića.

''Utakmica protiv Zvezde ne dolazi u pravom trenutku. Da ne ponavljam u kakvoj smo situaciji - daleko je to od nivoa AdmiralBet ABA lige, a pogotovo od nivoa Zvezde. Ovu sedmicu ćemo iskoristiti da se uigramo, da počnemo da ličimo na ekipu i da dostojanstveno pružimo otpor Zvezdi. O Zvezdi ne treba trošiti reči - evroligaška ekipa, sa vrhunskim igračima i vrhunskim trenerom. Zaista, očekuje nas veliko iskušenje, ali ne možemo da biramo. Idemo da odigramo što bolje i da probamo da pružimo što jači otpor", rekao je Pavićević.

Bitna informacija kada je Mornar u pitanju je i da je dan pred duel sa Zvezdom (subota, 18h), klub iz Bara doveo još jedno pojačanje, i to na poziciji plejmejkera. U pitanju je 25-godišnji američki plej Šemari Alen, visok 194 cm. On je prošle sezone igrao na Univerzitetu UCF sa Floride, gde je u proseku postizao 7.7 poena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke