Mornar ne staje, još jedan potpis!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.04.2020.
23:07
Izvor: Sportske.net

Barani uveliko prave još moćniji tim za narednu sezonu.

BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS

Povezane vesti

Ekipa Mornara iz Bara je ove sezone pokazala da je po kvalitetu u vrhu ABA lige, u veoma jakoj konkurenciji Zvezde, Partizana, Budućnosti...

Bili su Barani na pragu plasmana u plej-of, ali kolo pre kraja ligaškog dela sezone takmičenje je prekinuto do daljnjeg i još uvek ne znamo da li će se sezona nastaviti i da li će Mornar u plej-of.

Ali, bez obzira na to, čelnici kluba već su počeli da formiraju tim za sledeću sezonu. Juče je novi član Mornara postao Aleksandar Lazić, dosadašnji košarkaš Primorske, a večeras je potvrđeno da će i Ajzea Vajthed (25god, 191cm) nositi dres ovog kluba sledeće sezone!

Barani su na zvaničnom sajtu, baš kao i menadžer Miško Ranatović na Tviteru, potvrdili da jeodlični plejmejker potpisao novi ugovor sa Mornarom.
-
Baner live stream

''Već sada je jasno da će najpopularniji sportski kolektiv na Južnom Jadranu u novoj sezoni imati značajno mlađu ekipu.

Vajthed je stigao početkom godine u Bar i odigrao ove sezone u ABA ligi samo 4 utakmice (9,3 p, 1,5as, 2sk), pa će nesumnjivu klasu imati priliku da u punoj meri pokaže u predstojećeoj sezoni, naravno i završnici regionalnog šampionata!

Najbolju partiju u dresu Mornara Vajthed je ove godine prikazao u meču sa Gaziantepom u Turskoj u okviru FIBA lige šampiona (24 poena, 6 skokova, 4 asistencije)'',
podsetili su iz Mornara.

Vajthed iza sebe ima iskustvo i iz NBA lige, iz Bruklina, a u Evropi je nastupao i za Lokomotivu i Astanu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke