Mornar pobedio evroligaše u trci za Mozlija!?

Autor: Darko Mitrović
subota 16.10.2021.
22:19
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Prva reakcija iz Bara posle dolaska velikog pojačanja.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ljubimac navijača Partizana Vil Mozli nije se letos našao u planovima Željka Obradovića za novu sezonu, pa je nedavno ozvaničen sporazumni raskid saradnje sa američkim centrom.

Nije se dugo čekalo da Mozli pronađe novi klub, pošto su u Mornaru samo čekali priliku da ga dovedu i pre par dana uspeli su da je iskoriste.

Trener Mihailo Pavićević je uoči gostovanja FMP-u u Železniku otkrio da je Mornar u trci za Mozlija uspeo da pobedi i pojedine evroligaše koji su ga želeli u svojim redovima, ne navodeći imena tih evroligaških klubova.

''Bio je naša želja još ranije, kada se pojavila vest da će se razići sa Partizanom. Čim se to dogodilo, doveli smo ga, moj brat, predsednik kluba, brzo je reagovao, nije mogao brže. Doveli smo Mozlija u konkurenciji i evroligaških ekipa. Doneće nam čvrstinu pod košem, što nam je i falilo", rekao je Pavićević, a prenose ''Vijesti''.

Utakmica između FMP-a i Mornara na programu je u nedelju od 19 časova, biće to i prva prilika za Mozlijev debi u dresu novog kluba.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke