Mur stigao u Beograd: "Instagram mi je poludeo"

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 25.08.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Partizan sve brojniji.

Youtube/Printscreen
Youtube/Printscreen

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sve su brojniji pošto je ovog popodneva u Beograd stigao Denis Mur, a uskoro će se pridružiti ostatku tima na pripremama na Zlatiboru.

U intervjuu za klupsku televiziju rekao je da je srećan što je u Beogradu, uprkos tome što ga je savladao umor, a naročito je bilo reči o "poludelom" Instagramu.

"Navijači su sjajni, Instagram mi je poludeo, nisam stigao da pročitam sve komentare, samo neke jesam. Reći ću da je navijačka baza Partizana neverovatna i da sam dobio mnogo poruka sa snimcima sa utakmica. Jedva čekam", rekao je on.

Takođe, ono što je dobra okolnost za ekipu Partizana je i činjenica da su Dalas Mur i Jam Madar već igrali zajedno, 2019. godine, obojica su bili članovi Hapoela.

"Pratio sam Jama, to mi je bila druga sezona, pomalo je sve bilo čudno, a on je i tada bio dobar igrač. Uvek sam mu pričao da će biti dobar i srećan sam što ćemo igrati ponovo zajedno", istakao je Dalas Mur.

Doček nije mogao da prođe bez pitanja o Željku Obradoviću i njihovoj saradnji.

"Amerikanci koji igraju u Evropi znaju ko je Željko. Neverovatan je osećaj. Njegov CV govori za sebe. Jedva čekam da krenem da treniram sa saigračima", zaključio je košarkaš za klupsku televiziju.

Podsetimo, u dosadašnjoj karijeri, Mur je igrao za Hapoel, Torino, Nanter i Gvangžu, pre nego što je stigao u Beograd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke