Musli odličan u novom trijumfu Unikahe

Autor: Boban Filipović
nedelja 23.10.2016.
15:49
Izvor: Sportske.net

Srpski centar odigrao je veoma zapaženu ulogu u pobedi Unikahe nad do danas nepobedivim Tenerifama.

twitter.com/acbcom
twitter.com/acbcom

Povezane vesti

Utakmica između Tenerifa i Unikahe je bila veoma neizvesna, bila je to utakmica "na jedan posed", gosti iz Andaluzije su imali više sreće, upisali treću prvenstvenu pobedu u nizu i naneli rivalu prvi poraz u ACB ligi ove sezone.

Na kraju je na semaforu pisalo 72:73, a veoma dorbu rolu pružio je Dejan Musli sa 15 poena (7/12 za dva, 1/3 penali) i 5 skokova za pola sata u igri.

Jedini efikasniji na utakmici od bivšeg centra Manrese bio je njegov saigrač Džamar Smit sa 23 poena, uz procenat šuta preko 80% ( 4/5 za dva, 5/6 za tri).

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović je propustio ovaj meč zbog povrede, ali je proslavio pobedu svog tima na tviteru.


U isto vreme na Kanarskim ostrvima Gran Kanarija je u Las Palmasu unakazila Funlabradu sa 111:60!

Ivan Paunić se uklopio u sivilo svoje ekipe postigavši samo 2 poena, uz po jedan skok i asistenciju za nešto manje od 14 minuta na parketu.

I Luka Bogdanović je odigrao ispod svog renomea, postigao je samo 6 poena u porazu Huventuda u Badaloni od evroligaša Baskonije (83:90). Bivši igrač Zvezde i Partizana se propisno ispromašivao (2/7 za tri, 0/1 za dva), a na svoj učinak dodao je 3 skoka i asistenciju.

Velika nada srpske košarke Stefan Peno je bio najbolji asistent u timu Barselone koja je lako izašla na kraj sa Betisom u svojoj 'Blaugrani', a opširnije o ubedljivom trijumfu Katalonaca pred gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu čitajte OVDE.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke