Muta nije zabrinut: "Bićemo u četiri na kraju"

Autor: Pavle Knežević
subota 18.11.2017.
21:16
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana nije zabrinut posle novog poraza njegovog tima. Veličkoviću neshvatljive ponovljene greške.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Nikolić nije zabrinut posle poraza od Olimpije, drugog u poslednje tri utakmice u ABA ligi i petog u poslednjih šest utakmica.

"Imali smo neku kontrolu u prvom poluvremenu, mislili smo da ćemo lako dobiti utakmicu. Imali smo 24 ofanzivna skoka, ali smo promašivali zicere iz tih skokova. Stigao nas je umor, svako svakog može da dobije u ovakvoj ligi. Opet slaba individualna odbrana, nismo ni malo napredovali.

Odbrana je na nešto ličila u prvom poluvremenu, u drugom ne. Ja sam na kraju nacrtao akciju i verovao sam u pobedu. Igrač koji ima loptu nikad ne može da reši, to ja verujem. Trebalo je da igramo 'pik en pop' na Novicu. On je hteo da reši i promašio je", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je večeras izgubio 77:78, direktno pitanje za trenera bilo je da li se brine.

"Ja mislim da ćemo biti u četiri, mladi igrači treba da se razigravaju i da budemo u četiri. Imamo pauzu spremićemo se bolje, pa posle ćemo da vidimo da li ćemo dovoditi još neko pojačanje", rekao je Nikolić.

Koliko vam pojačanja treba?

"Trebaju nam dva pojačanja, imamo mnogo neiskusnih igrača koji sede na klupi. Imam zadatak da ih razigravam, ali za neki rezultat nam trebaju još dva igrača. Videćemo kada možemo da ih dovedemo, kada su slobodni. Ne bih da govorim o kojim pozicijama se radi", rekao je Nikolić.

Saga o Samardu Samjuelsu je završena, on je otišao iz kluba. Da li se javio nekom?

"Nije se javio, ne treba ni da se javlja", kratko je rekao Muta.

Zašto ste ga dovodili kad ste znali kakav je?

"Problematičan igrač u glavi. Nismo imali izbora u tom trenutku, hteli smo da napravimo bolje rezultate i ovde i u Evropi. Drugo, nismo imali koga, oni koje sam ja hteo su bili zauzeti. Uvek kad tražim strance hoću da budu dobri momci, i uvek tako pitam skaute.

Ako je dobar igrač i dobar momak, onda može da igra. Ova dvojica (Gos i Miler) su slabo igrali večeras, ali nisam pogrešio sa njima, ja retko kad pogrešim kad su stranci u pitanju
", rekao je Muta.

Kapiten Novica Veličković rekao je da ne razume toliko ponovljenih grešaka.

"Mislim da je Olimpija zasluženo pobedila i na tome možemo samo sebi da zahvalimo. Toliko gluposti smo napravili, toliko grešaka koje su nedopustive. Ne ide mi to u glavu, primamo toliko lakih poena. Sad sledi pauza, pa moramo da popravljamo šta treba da se popravlja. Olimpija je odigrala s pasom više, koristili su svaku našu grešku", rekao je Veličković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manitu
Sunday, 19.11.2017
10:36
avatar
Realni Arthur
Sunday, 19.11.2017
00:08

Ljudi sta napadete mutu bre, pa zar ne vidite da pola ekipe ne igra kosarku totalno nezainteresovani, sta ce muta da uhvati Andrica za uvo i da mu kaze igraj, Velickovic ne lici na sebe, Gos i Miller upali su u neko sivilo cele ekipe, super je sto ide pauza pa da se malo resetuju, mislim da ovi problemi sa Samjuelom uticali na celu atmosferu ekipe. Ajde, ide Buducnost, ja sam siguran da Partizan ima sanse da dobije jer ovi crnogorci nisu neka ekipa koja ima kontinuitet. Lagano, sve je ujednaceno, nema velike razlike izmedju klubova, pa se nadam da moja Zvezda i Partizan budu prve dve ekipe na tabeli a posle njih ko voli nek izvoli. pozzz

avatar
barbaroga
Saturday, 18.11.2017
23:23

Sto i nije neki uspeh u ovoj raspaloj ligi ...

avatar
babaroga
Sunday, 19.11.2017
10:35

Uspeh nije, lako biti nece.

avatar
mosala1983
Saturday, 18.11.2017
23:14

Муто ниси ти са Самјуелсом погрешио. Он је погрешио са вама. Какави сте то људи. Кад је донео победу против цибоса био најбољи, кад треба да га платите не ваља. Ова ароганција превазилази Дулову. Од младих ти игра само Вања. Па не просипај више причу млади, млади.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 18.11.2017
23:07

Ne trebaju nam dva nego pet (bek, krilo, krllni centar i dva centra), ali, hajde da dovedemo barem dvojicu ili trojicu. Kakav je ovo antiheroj...