Muta o suđenju: "Ko su oni, ma ko su oni? Svi nameštaju, ovo je neregularna liga!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.03.2022.
12:34
Izvor: Sportske.net

Miroslav Muta Nikolić je pobesneo nakon poslednjeg meča njegovog tima u Lazarevcu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kolubara je savladala Vojvodinu 66:65 u okviru KLS lige, a trener gostiju Miroslav Muta Nikolić je bio prilično ljut. 

Ne na svoje izabranike, već na suđenje. 

"Nikad nisam komentarisao suđenje, mada su nam uzeli četiri utakmice ove godine. Ovo je katastrofalno suđenje, strašno. Izgubili smo nesrećno pola koša, oni su imali 28 penala. Kažete mi da nema tih iskusnih sudija? Oni su od početka do kraja krali i krali za domaće. Mi smo šutirali penale 12/13. Sve na silu nešto, ne možeš da igraš, u početku su nas isekli. Svaki kontakt - faul. Ajde da igramo odbojku onda", rekao je Miroslav Nikolić. 

Već je jasno da će biti velika borba do kraja prvenstva. 

"Ovo je nama za drugo mesto, ima tu deset ekipa za drugo mesto, više se ne zna ko sve namešta. Ovo je neregularna liga. Pola lige otkazalo utakmice. Mi nismo. Ako vam ne treba Novi Sad, ajde da izađemo iz lige", rekao je Nikolić. 

"Nikad se nisam bunio za suđenje, nikad nisam dao ovakvu izjavu. Ovo je katastrofalno. Dve tehničke... Okrenuo sam se prema igračima i rekao im 'vidi ovo', a on sa 30 metara meni pokazuje tehničku. Ja mu ništa nisam ni rekao. Sve je to namerno. Onda ide druga tehnička... Nešto sam uradio u ovoj košarci da bi me šikanirali ovde. Svako namešta, ovo je neregularna liga", rekao je Muta Nikolić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke