MVP AdmiralBet ABA lige: "Večiti mogu da odu do kraja i osvoje Evroligu"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 25.09.2023.
20:20
Izvor: Sportske.net

“Ja sam MVP bio prošle sezone, tako da to ostaje u prošlosti", rekao je između ostalog Luka Božić.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Aktuelni MVP AdmiralBet ABA lige Luka Božić govorio je za sajt "Basketball Sphere" o produženju saradnje sa Zadrom, kao i o Partizanu i Zvezdi...

"Saradnju sa klubom sam produžio, jer mislim da mogu još da napredujem u Zadru. Smatram i to kako posao nije završen ovde. Bilo je boljih ponuda na stolu. Ja jesam “ispod cene” u Zadru, ali nijedna od njih nije bila toliko bolja kako bih otišao iz kluba u kome se osećam sasvim dobro” , rekao je Božić, pa prokomentarisao kakvi su planovi za narednu sezonu.

Mislim da ambicije ostaju iste kao prošle godine. O krajnjim ciljevima se ne govori, a jedini fokus je na tome da se u svaku utakmicu uđe maksimalno koncentrisano i angažovano, te da se izvuče što bolji rezultat”.

Luka je protekle sezone zavrednio titulu najkorisnijeg igrača AdmiralBet ABA lige. 

Ja sam MVP bio prošle sezone, tako da to ostaje u prošlosti. Pomenuto priznanje nema nikakve veze sa sezonom koja sledi. Iskreno me je obradovalo to što su me imenovali za najkorisnijeg igrača ABA lige, ali sada me očekuju nova dokazivanja”, kazao je košarkaš.

Istakao je da svakako najveće šance za osvajanje AdmiralBet ABA lige imaju večiti rivali, ali nije želeo da daje rane prognoze.

Favoriti su klubovi koji igraju Evroligu. Ipak, ja ne gledam u kuglu, tako da ne bih mogao prognozirati bilo šta”.

Hrvatski reprezentativac istakao je da i Partizan i Zvezda imaju šanse da osvoje Evropu. 

Mišljenja sam da mogu otići do kraja i osvojiti. Partizan je prošle sezone bio jako blizu, dok su ove godine obe ekipe još jače. Želim im mnogo sreće i uspeha u Evroligi”, kazao je košarkaš Zadra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke