MVP napravio novi tripl-dabl, kaznena ekspedicija iz Teksasa!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.12.2017.
09:12
Izvor: Sportske.net

Rasel Vestbruk rešio ružni derbi večeri, dva najbolja tima na Zapadu stigla do lakih pobeda.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Ništa novo kod Hjustona, "Bradonja" se prošetao kroz Holivud, ubacio je 36 poena Lejkersima, Hjuston ostaje na čeku Zapada. Sedma pobeda u nizu, najmanje ubedljiva u tom periodu bila je +14, čini se, a sa tim se slaže i kouč Lejkersa, da u ovom trenutku Roketsi igraju najbolju košarku na svetu.

Erik Gordon je dodao 22 poena, Kris Pol 21, uz 6 asistencija, igrali su i sjajnu odbranu, mladi tim domaćina je napravio 21 grešku, rezultirale su sa 27 primljenih poena.

Nisu pogodili mnogo trojki, za svoje standarde, 14 iz 37 pokušaja, ali ove sezone u NBA Hjuston je ubacio 340 trojki, 50 više od drugoplasiranih Voriorsa.

Kad smo kod Voriorsa, lako su dobili Majami, Stef Kari je ubacio 30 poena, Durant 24, domaćinu nisu pomogli ni Dragić sa 20 poena, Slovenac je trojke šutirao bez promašaja 4 od 4, ni solidno poluvreme. Jer, u nastavku su ih gosti spustili na 35 poena i lagano dobili utakmicu. Šon Livingston je isključen u prvom poluvremenu jer se uneo u lice sudiji...

Tripl-dabl Rasela Vestbruka, u napetom meču, Oklahoma je dobila San Antonio. MVP je ubacio 22 poena, imao po 10 asistencija i skokova u meču u kome smo videli baš ružnu košarku. Sparsi bez Oldridža i Parkera, povredio se i Kajl Anderson, borili su se dobro, ali oba tima su promašivala otvorene šuteve, Pol Džordž je promašio 13 od prvih 14, završio sa 8 poena, Melo je ubacio 9, ali je ipak pobeda ostala u Oklahomi.

Klipsi su se sa rezervnom postavom dobro držali u Minesoti, ali je presudio Džimi Batler sa 33 poena. Ponovo je škripalo u odbrani "Vukova", Ostin Rivers im je dao 30 poena, gosti su imali šansu, ali je onda Batler ubacio devet poena u nizu i rešio meč.

Bjelica i Teo su i dalje povređeni.

U matine terminu, Nikola Vučević je blistao u pobedi Orlanda nad Niksima u MSG.

Njujork - Orlando 100:105
Lejkersi - Hjuston 95:118
Oklahoma - San Antonio 90:87
Minesota - LA Klipers 112:106
Majami - Golden Stejt 95:123

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke