MZT pravi tim za ekspresan povratak u ABA ligu

Autor: Beta Beta
utorak 26.06.2018.
17:29
Izvor: Beta

Makedonski košarkaški vicešampiom MZT Skoplje objavio je danas da je produžio ugovore sa reprezentativcima Makedonije Andrejom Maslinkom i Darkom Sokolovim.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U upravi kluba očekuju da "talentovano krilo Maslinko prikaže još bolje partije i da se etablira u jednog od nositelja igre", a da "veteran (bek) Sokolov svojim iskustvom da veći doprinos u narednoj sezoni".

Kako se ističe, produžavanjem ugovora sa tom dvojicom košarkaša MZT nastavlja popunjavanje rostera za narednu sezonu u kojoj će šansu dobiti kvalitetni makedonski košarkaši.

Navodi se da se u skopski tim vratio centar Ljubomir Mladenovski i da je potvrđen ugovor s trenerom Đorđijem Kočovim, kao i da se vode pregovori sa dosadašnjim košarkašima Damjanom Stojanovskim i Markom Simovskim.

Skopski klub, dodaje se, zainteresovan je i za druge kvalitetne makedonske košarkaše koji se nalaze na tržištu.

"Sve to se radi kako bi se napravio borben tim koji će igrati srcem i koji može da odgovori najvećim zahtevima, a to su napad na trofeje u makedonskom šampionatu i vrh tabele u ABA 2 ligi", ističe se u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MDzemail
Tuesday, 26.06.2018
18:31

Rabotnicki će da udje u prvu ABA ligu. Saša Bogdanović bivši voda navijača sada je gradonačelnik opštine Centar, odakle je i Rabotnicki, tako da je obećao pare i igrače za ulazak u ABA ligu.

avatar
Ton4i
Tuesday, 26.06.2018
23:09

Napokon ocekivano-dobre vesti za njih,zasluzili su.