Na koga je mislio Duško Ivanović, ko ''nije imao koncentraciju i agresivnost da igra u dresu Zvezde''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.01.2023.
22:56
Izvor: Sportske.net

Opet nije potpuno zadovoljan...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda ređa pobede, ali trener Duško Ivanović ne dozvoljava ni trenutak opuštanja svojim igračima na terenu.

Crveno-beli su večeras u podgoričkoj ''Morači'' savladali ekipu Budućnosti sa 76:56, a Ivanović je ponovo naglasio da nije potpuno zadovoljan onim što su pojedini igrači večeras prikazali, pre svega kada je u pitanju angažovanje tokom meča.

''Veoma sam zadovoljan pobedom, kao i time kako smo igrali, kao i prijemom, divnom publikom. Sve je nekako večeras ispalo za nas dobro. Od početka smo znali šta hoćemo u našoj igri i u odbrani i u napadu.

A moram kažem to prvi put ove sezone da smo igrali bez tri-četiri igrača koji nisu imali dovoljnu koncentraciju i agresivnost da igraju u dresu Crvene zvezde'', rekao je Ivanović, ne pominjući imena.

Podsetimo, posle meča protiv Monaka koji je Zvezda dobila sa 92:68, Ivanović je iznenadio izjavom da je Filip Petrušev ''igrao loše'', iako je bio najefikasniji u njegovoj ekipi. Večeras Petrušev nije bio na uobičajenom nivou, prerano je ušao u problem sa faulovima, pa je meč završio sa sedam poena i četiri skoka za 13 minuta.

Ali, zato je Fakundo Kampaco briljirao protiv Budućnosti...

''Kampaco znamo svi koji kvalitet ima, ali, iznad svega je veliki profesionalac. Svaki trening odradi 100%, tad možeš i loše da odigraš, ali daj 100 odsto, i to je ono što tražim od mojih igrača. Neki nisu dali, ali on je dao. On je napravio veliku razliku, on će za sada igrati samo (AdmiralBet) ABA ligu, a videćemo šta će biti kad će početi da igra Evroligu'', izjavio je Ivanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke