Na kraju dana, poruka iz Reala: ''Izvinite, Partizan je za nas prijateljski tim''

Autor: Darko Mitrović
petak 28.04.2023.
00:34
Izvor: Sportske.net

Serhio Ljulj bi mogao nešto da nauči od Rudija Fernandeza.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Neverovatne scene viđene su večeras u madridskom ''ViCink centru'', gde je Partizan zaslužio i ostvario pobdu, bez obzira što je meč prekinut zbog opšte tuče igrača na trenu pri vođstvu crno-belih od 95:80.

Sada crno-beli vode sa 2:0 u pobedama, ali je veliko pitanje u kom će sastavu izaći na teren u trećem meču u utorak u Beogradu, zbog povrede Dantea Egzuma, ali i u iščekivanju odluka disciplinskih organa Evrolige.

I dok nas je Geršon Jabusele zaprepastio rvačkim zahvatom kojim je povredio Egzuma, a Serhio Ljulj razočarao kao provokator koji je izazvao incident, Rudi Fernandez je posle svega prijatno iznenadio ako je to moguće u ovakvoj situaciji.

On je na terenu prišao povređenom Egzumu, razgovarao sa njim, kao i sa trenerom Obradovićem pri odlasku u svlačionicu, a na kraju je poslao poruku izvinjenja gostima iz Beograda.

''Moramo da se izvinimo svima koji vole košarku. Ne trebaju nam ovakve scene. Partizan je za nas prijateljski tim. Moramo da ostavimo utakmicu iza sebe, mislim da treba da igramo košarku kako bi navijači uživali u Evroligi, a ne da se dešavaju ovakve stvari'', rekao je Fernandez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke