Na priče o izbacivanju iz lige Zvezda odgovorila novim potpisom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.07.2023.
20:42
Izvor: Sportske.net

Ne zaustavljaju se...

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Par sati posle informacija da je na Skupštini AdmiralBet ABA lige navodno bio pokrenut i zahtev za izbacivanje Crvene zvezde iz takmičenja, Zvezda se oglasila saopštenjem na klupskom sajtu, ali mnogo lepšim povodom za njene navijače.

Mladi plejmejker Nikola Topić danas je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima, a s tim u vezi prenosimo Zvezdino saopštenje objavljeno na klupskom sajtu.

''Dete Crvene zvezde, jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, mladi reprezentativac Srbije Nikola Topić, i zvanično je potpisao prvi profesionalni ugovor sa našim klubom.

Nikola, sin nekadašnjeg proslavljenog igrača i trenera Crvene zvezde Milenka Topića, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Nikola je rođen u Novom Sadu 10.08.2005. godine,a prve košarkaške korake napravio je u novosadskom klubu 'Defense' pre nego što se kao 14-godišnjak preselio u mlađe selekcije Crvene zvezde gde je nastavio da se igrački razvija.


'Mali Top' je svoj talenat pokazao i briljantnim partijama na kvalifikacionom turniru u Beogradu Adidas Next Generation gde je ubacivao i po 49 poena uz rekordan indeks 65, a sa sjajnim igrama u juniorskom timu nastavio je i na završnom turniru u Kaunasu.

Bio je član selekcije Srbije do 16 godina, i aktuelni je član mlade reprezentacije Srbije igrači do 19 godina.

Za prvi tim Crvene zvezde debitovao je sa 16 godina protiv ekipe Krke, dok je debi u Evroligi imao u Minhenu protiv Bajerna takođe sa 16 godina.

KK Crvena zvezda želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha Nikoli Topiću u predstojećem periodu u kome će nositi dres svog kluba'', saopšteno je iz Zvezde.

Aktuelne rostere svih evroligaša pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke