Nagetsi hoće MVP-a!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 16.05.2016.
15:32
Izvor: Sportske.net

NBA franšiza iz Denvera, za koju nastupa naš Nikola Jokić, zainteresovana je za usluge ovogodišnjeg najkorisnijeg igrača Evrolige.

Beta/Soeren Stache/dpa via AP
Beta/Soeren Stache/dpa via AP

Povezane vesti

Nando De Kolo ima sjajnu sezonu iza sebe, koju je juče krunisao jednim lepim indvivudalnim priznanjem, ali svakako i najvećim evropskim priznanjem kada je klupska evropska košarka u pitanju. Njegov CSKA je osvojio Evroligu, a Francuzu je pripala i laskava titula najkorisnijeg igrala fajnal-fora, koji je ove godine održan u Berlinu.

Pored jučerašnjih odličija, De Kolo je pre par dana dobio i onu najveću individualnu nagradu koju košarkaš u Evropi može da ponese, titulu MVP-a Evrolige, a pripala mu je i nagrada "Alfonso Ford" za najboljeg poentera najkvalitetnijeg klupskog košarkaškog takmičenja u Evropi.

Sjajna sezona francuskog kombo beka nije promakla ni skautima širom NBA lige, a interesovanje za nekadašnjeg košarkaša San Antonio Sparsa, i Toronto Reptorsa, pokazala je i ekipa Denver Nagetsa.

Oni su navodno zaintersovani da ga vrate u najkvalitetnije košarkaško takmičenje na planeti, a s obzirom da je De Kolo još uvek "ograničen" slobodan agent u NBA ligi, Torotno Reptorsi bi u slučaju da izjednače ponudu Nagetsa, imali pravo preče "kupovine".

Francuz je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Moskve, sa opcijom mogćeg produžavanja na još godinu dana.

Nema sumnje da će Moskovljani želeti da ga zadrže, te su pred Nandom De Kolom "slatke muke", kada je odabir sredine za nastavak njegove karijere u pitanju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke