Najbolji je na svetu, Jokićeva lekcija za Karija, pobeda Denvera sa sirenom!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 17.02.2022.
07:26
Izvor: Sportske.net

Strašni Jokić, na kraju pobeda 117:116 u trileru!

AP Photo/Jeff Chiu
AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Drama u zalivu, ali i velika radost Denvera. Monte Moris je pogodio posle dodavanja Jokića, sa sirenom, preko Stefa Karija i nastala je velika radost gostiju. Pre toga je Kari svoje poslednje poene (ukupno 25) dao baš pod faulom Morisa i činilo se da je prelomio utakmicu. Ali, na kraju kako rekosmo pobeda putuje u Kolorado. 

Nikola Jokić fantastičan, niti to koga više čudi, niti bilo ko može da negira njegovu kandidaturu za novu MVP titulu. Srbin je ubacio 35 poena, imao 17 skokova, dodao je i 8 asistencija, uz odličan procenat šuta. Jednostavno, čovek-tim, na njegovim leđima je Denver dobio pet od poslednjih šest utakmica. Kada se činilo da će Voriorsi prelomiti u finišu držao je poenima u igri svoj tim.

Pobedom Nagetsi lagano odmiču na šestom mestu, poslednjem koje vodi direktno u plej of, imaju dve pobede više od Minesote.

Jokić ide u Klivlend, na Ol-Star utakmicu, sledi pauza, sezona se nastavlja sledeći četvrtak kada se vraćaju u Severnu Kaliforniju, igraće protiv Kingsa u Sakramentu, a onda će za vikend ugostiti istog rivala u Denveru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke