Najbolji sa najboljima - AdmiralBet zlatni sponzor KK Partizan!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 06.01.2022.
12:32
Izvor: Sportske.net

Veliki korak kompanije, ali i zalog velikih rezultata kluba!

Povezane vesti

Veliki se prepoznaju i privlače. Veliko zadovoljstvo je objaviti saradnju AdmiralBet i najvećeg košarkaškog brenda na prostorima bivše Jugoslavije, KK Partizan.

Kako je i obećala naša kompanija je rešena da zauzme lidersku poziciju na tržištu, jer kao deo Novomatika i ne možemo da imamo manje ambicije. AdmiralBet je deo kompanije za priređivanje i proizvodnju igara na sreću Novomatik, čije ime asocira na tradiciju, kvalitet i prisutnost na svim meridijanima. 

Sa takvom zaleđinom, jasno je i zbog čega je AdmiralBet jedna od najbrže rastućih kompanija u regionu. Prvi korak u pozicioniranju bilo je sponzorstvo AdmiralBet ABA lige, najkvalitetnijeg sportskog takmičenja na Balkanu, a logičan korak je saradnja sa klubom koji je sinonim za košarku na ovim prostorima KK Partizanom. AdmiralBet će biti zlatni sponzor kluba, a u skladu sa pozicijom, zašto kriti, očekujemo iste takve rezultate.

"Obećali smo, i ispunili, AdmiralBet želi da bude deo najkvalitetnijeg sporta i košarkaškog giganta kada su crno-beli. Naša kompanija je već na ekskluzivno način deo najkvalitetnijeg sporta u regionu i prirodno je da budemo sponzori Partizana, tima sa tradicijom i velikim rezultatima", kaže CEO AdmiralBet Marko Ribarić.

Dodaje da su ključne reči i kada je Partizan, i kada je AdmiralBet u pitanju, baš tradicija i rezultati.

"Svi znamo šta je Partizan, kakva je istorija ovog kluba, kakve navijače ima i u tome smo prepoznali zajednički interes. Jer, kada kažete Novomatik, odnosno Admiral, prva asocijacija je baš to, trajanje kroz decenije i standard kvaliteta i poverenja igrača. Od početka sam insistirao na ovom projektu jer AdmiralBet želi najbolje, želi da navijačima približi i svoj brend i ponudu, ali i da uvek bude na strani pobednika. Nadam se da ćemo ovim korakom, ulaganjem u KK Partizan, doprineti velikim rezultatima", dodao je Ribarić.

Ambicije se poklapaju, standardi AdmiralBet priznaju samo ono najbolje i najgledanije, pa je ovo partnerstvo iz snova.

Predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović je povodom sklapanja novog partnerstva izjavio:

“Veliko zadovoljstvo osećam što je kompanija AdmiralBet postala deo naše crno-bele porodice. Verujem da ćemo zajedno ostvariti sjajne rezultate. Partnerstvo sa AdmiralBet-om donosi dodatnu finansijsku sigurnost i čini naš klub snažnijim. Još jednom ističem zadovoljstvo što privatne kompanije prepoznaju naš rad i žele da nam se priključe. To je pokazatelj da smo kao klub na dobrom putu”, istakao je Mijailović.

Na kraju, recimo da je AdmiralBet po mnogo čemu unikatan, ne samo po kombinaciji sponzorstva najgledanijih takmičenja i klubova, već i po jedinstvenoj ponudi, stalnom podizanju granice kvaliteta, u svojim objektima, ali i Novomatikovoj tehnologiji, kao i da je ovo još jedan korak, ali ne i poslednji kada je u pitanju ulaganje u kvalitetne sportove i najbolje klubove na ovim prostorima. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak