Najbolji "tvitovi" - Cirbes heroj, oglasio se i Kalinić!

Autor: Boban Filipović
petak 12.06.2015.
23:43
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poveli su u finalnoj seriji plej-ofa domaćeg šampionata a nakon duela u "Pioniru" na "Tviteru" je usledilo slavlje "Delija" ali i reakcija Nikole Kalinića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije napravio je u petak prvi korak ka "triploj kruni" pošto je na startu finalne serije plej-ofa domaćeg šampionata savladao Partizan NIS rezultatom 78:64.

Crvena zvezda Telekom prelomila je utakmicu u završnici treće četvrtine a junak susreta bio je Nemac Maik Cirbes kojeg mnoge "Delije" večeras kuju u zvezde.

Roviti Boban Marjanović nije bio u stanju da pruži svoj maksimum ali ga je Cirbes sjajno odmenio i zaslužio da bude označen kao najbolji pojedinac u pobedničkoj ekipi.

Na "Tviteru" su usledile reakcije na prvu utakmicu finala plej-ofa a mi vam predstavljamo neke od najzanimljivijih uz napomenu da je svoj komentar na meč već iz svlačionice dao Nikola Kalinić.

Pogledajte šta je reprezentativac Srbije poručio na "Tviteru" ali i šta "obični navijači" misle nakon trijumfa Crvene zvezde Telekom.











Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Saturday, 13.06.2015
01:17

Nemac, sjajan igrac, Secam se kad je dosao, hteo sam da poludim koliko je bio los... A Radonjic je bio odlican sa njim i sad je centar kakvog bi ga mnogi pozeleli.

avatar
Slaven CFC
Monday, 15.06.2015
16:45

pick n' roll majstor,dosta zahvalan igrac i u napadu i u odbranu,dobar sut i sa poludistance :)