''Najjači kad je najteže!'' Potpis koji Partizanu garantuje borbu za trofeje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.09.2020.
17:37
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

I to nije sve, navijači će tek biti na potezu!

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

U susret novoj sezoni, u kojoj će Partizan ponovo imati najviše ambicije, crno-beli su danas potpisali važan sponzorski ugovor sa svojim dugogodišnjim generalnim sponzorom, kompanijom NIS.

Ugovor je u ime NIS-a potpisao generalni direktor kompanije Kiril Tjurdenjev, a ispred Partizana predsednik kluba Ostoja Mijailović.

''Ono što je zajedničko NIS-u i košarkašima Partizana jesu spremnost na izazove, šampionski  i timski duh i činjenica da smo najjači kad je najteže. Zato smo tako dugo prijatelji i zato ne odustajemo od podrške.

Navijamo za sve buduće pobede i sigurni smo da ćete ponovo Evropi pokazati kako je dobra i jaka srpska košarka'', izjavio je Kiril Tjurdenjev, posle potpisivanja ugovora, a prenosi zvanični klupski sajt Partizana.

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović zahvalio je NIS-u na nastavku podrške i ocenio da ''nastavak saradnje dokazuje i ozbiljnost kluba da nastavi borbu za trofeje''.
-
baner

Takođe, najavio je i početak novog projekta, tokom kog će i navijači moći da doprinesu finansijskoj stabilnosti kluba u narednoj sezoni.

''Kompanija NIS je više od 10 godina sa Košarkaškim klubom Partizan. Prošli smo zajedno i lepa i teška vremena, ali smo ostali zajedno. Pored našeg generalnog sponzora sa nama su, rame uz rame, i naši navijači koji su u prošloj sezoni kupovinom karata u velikoj meri obezbedili tekuću likvidnost kluba i pomogli nam u ostvarivanju dobrih rezultata.

Za nekoliko dana pokrećemo naš projekat za navijače 'Vera i vernost'. Najverniji klubu će imati priliku da kupovinom sezonske karte pomognu klubu da ostane likvidan i tokom ove sezone'', rekao je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke