Nameštanja u Superligi? Neće moći!

Autor: Beta Beta
sreda 27.04.2016.
23:33
Izvor: Beta

Preventiva protiv nameštanja u Superligi...

sportske.net

Povezane vesti

Košarkaška liga Srbije (KLS) potpisala je danas ugovor sa švajcarskom kompanijom "Sportradar", koja će za cilj imati da detektuje eventualna nameštanja utakmica Superlige Srbije.

"Pratićemo sve utakmice Superlige i Košarkaške lige Srbije, pratićemo odustupanje kvota u kladionicama širom sveta, pa ćemo KLS moći da ukažemo na eventualne probleme. Ovo je preventivan potez, ali se nadamo da neće biti potrebe da reagujemo", rekao je predstavnik kompanije "Sportradar" Vladimir Janjić.

On je naveo da kompanija ima "partnerske odnose" sa najvećim kladionicama širom sveta i dodao da je saradnja sa KLS prva u regionu.

"Kompanija će po prvi put vršiti monitornig košarkaških utakmica. Do sada smo sarađivali s Evropskom fudbalskom unijom (UEFA) i pratimo utakmice svih prvih i drugih liga pod njihovom organizacijom",
kazao je on.

Predsednik KLS Leon Deleon izrazio je nadu da će saradnja sa "Sportradarom" odvratiti ljude da nameštaju utakmice Superlige Srbije.

"Svi smo svedoci da kroz kladionice ima nameštanja...

Ova kompanija vrlo detaljno analizira svaku utakmicu, svakog igrača, svakog sudiju, iz minuta u minut.

Ovo je sve preventivno i nadam se da ću ljudi da se zamisle i odluče da ne ulaze u to",
kazao je Deleon.

Superliga Srbije počeće 7. maja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Thursday, 28.04.2016
08:24

Coravi vec u panici...

avatar
Sin Dragan
Thursday, 28.04.2016
12:36

Pa ovo je smesno. Gde su bili kontrolori zadnjih 15 godina dok su debeli i predsednik partizana ulazili na poluvreme u sudijske svlacionice i tukli sudije, dok su krali Hemofarm u finalima pa kad i to nije bilo dovoljno onda ih fizicki mlatili? Kad je debeli psovao sudije i pretio im smrcu a sta sve nismo videli od tog repertoara mozemo samo da pretpostavimo.

avatar
Thursday, 28.04.2016
12:40

Zasto meni pises to?