Nan nezadovoljan: "Sudije sve vide i ništa ne sviraju"

Autor: Mladen Heleta
sreda 01.05.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Mnogo bure u seriji Panatinaikosa i Makabija.

EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa i Makabija igraju brutalno kvalitetnu plej-of seriju Evrolige, a nakon tri odigrana meča je fajnal-foru u Berlinu bliži "ponos Izraela", koji je sinoć u Beogradu posle drame odbranio "domaći teren" pobedom od 85:83.

Sve i svašta se dešavalo na toj utakmici, a grčki tim se žalio na pojedine segmente suđenja. Jedna od njih bila je i navodno gaženje linije Džoša Niba u momentima kada se meč lomio. U Evroligi navode da ne postoji dokaz za tako nešto, te da je stopalo centra Makabija "možda bilo podignuto, pa se odaje utisak gaženja linije".

Kendrik Nan je 25 poena bio najbolji pojedinac Panatinaikosa u Pioniru, a danas je imao dosta primedbi na suđenje.

"Možemo svi da pogledamo snimak. Vidi se sve. Čista blokada Lesora. Oni zaustave igru i dosude 'mrtvu' loptu. Potom Nibo ima ofanzivni skok i izađe u aut. Sudije sve vreme vide to i ništa ne sviraju. Ipak, na kraju smo mi ti koji su izgubili utakmicu. Moramo da nastavimo da se borimo i u četvrtak", rekao je Nan.

Amerikanac veruje da Panatinaikos može da ode na fajnal-for.

"Znam kakve saigrače imam u svlačionici. Svi verujemo jedni u druge i znam da ćemo dati sve od sebe", kazao je Nan.

Četvrta utakmica u ovoj seriji igra se sutra u Pioniru od 20.45 sati. Makabi će imati "meč loptu" za fanjal-for, a PAO će probati da pobedom zakaže majstoricu u Atini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke