Nan: "PAO je jedan od najboljih klubova na svetu"

Autor: Filip Rodic
nedelja 02.06.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net

Evroliga mu je bila cilj.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Amerikanac koji je svojim dolaskom preokrenuo sezonu Panatinaikosa Kendrik Nan uživao u Atini posle trijumfa u Evroligi.

"To je veliki uspeh za sve u klubu, posebno za naše igrače koji svakodnevno naporno rade da to ostvare. Dakle, to je pravi dokaz naše takmičarske prirode, kako jedni druge smatramo odgovornima, kako igramo jedni za druge i naše sposobnosti da pobeđujemo“, rekao je on. 

Nan je naglasio da je, kada je prvi put potpisao sa Panatinaikosom, imao na umu da bi titula u Evroligi mogla biti dostižna.

"Jesam. To je bio jedan od mojih ciljeva. Kada sam prvi put došao ovde, želeo sam da prihvatim novo putovanje. Nova liga, novi tim i što je najvažnije da se povežem sa saigračima. A onda, kada je sezona krenula i kada sam se prilično dobro prilagodio, definitivno mi je bio cilj da osvojim tu Evroligu. Uradili smo to, ali sigurno ima još toga“, ponovio je.

Nakon što je potpisao produžetak ugovora na dve godine, Nan će ostati u Atini u doglednoj budućnosti. Glavni razlog za tu odluku je veza koju oseća sa organizacijom i svime u vezi sa njom.

"Nemaju premca! Zaista osećam porodičnu atmosferu ovde. Velika baza navijača, najbolji u Evropi. Sjajan klub, odlični saigrači, osoblje je bilo sjajno, brine o nama. Jedan od najboljih klubova na svetu, od vrha do dna. Ako mene pitate, iskreno mislim", naveo je Nan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke