Naneli se sad obratio ''grobarima'', reagovao i Saldanja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.08.2024.
00:30
Izvor: Sportske.net

Da li je ovim stavljena tačka na večerašnju polemiku?

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Džejms Naneli je završio svoju misiju u Partizanu, ali ne na način na koji se to očekivalo.

Tuča sa Stefanom Lazarevićem tokom finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige uticala je da dođe i do narušavanja odnosa između Nanelija i čelnika Partizana, što je tokom večeri izbilo na videlo posle oglašavanja iskusnog košarkaša na mreži ''X''.

On je tu optužio klub da ga je neredovno plaćao u protekle dve godine, što su crno-beli ubrzo demantovali, a onda se Naneli oglasio i na Instagramu, gde je uputio poruku navijačima Partizana kojima se zahvalio na velikoj podršci u teškim momentima.

''U početku nisam planirao da ovo uradim, ali verujem da je ispravno postupati tako prema drugima, pa... GROBARI, nema dovoljno reči da izrazim ZAHVALNOST koju osećam prema svakom navijaču koji je poslao poruku ili podržao mene i moju porodicu kroz sjajne trenutke i težak period u maju. 

Od tada, JEDINA podrška koju sam dobio od Partizana je od NEVEROVATNIH NAVIJAČA. Takođe, hvala svakom saigraču, treneru, doktoru, treneru, ili bilo kome sa kim sam imao dobru VEZU. Izabraću da se sećam samo posebnih trenutaka koje sam imao u Beogradu. Puno ljubavi za sve koji su bili uz mene'', napisao je Naneli.

Na ovu njegovu objavu reagovao je i fudbaler Partizana Mateuš Saldanja koji je ostavio emotikone crnih i belih srca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke