Naneli udario šamar igraču Olimpijakosa i pretio novinarima u Španiji

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.08.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Naneli više nije košarkaš Partizana.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Svega dan nakon što su predstavili tim za novu sezonu, košarkaški klub Partizan potresla je bura oko Džejmsa Nanelija koji se nije u lepim odnosima rastao sa crno-belima.

Juče je i zvanično objavljeno da je Amerikanac "bivši", a on je sve to burno propatio putem društvenih mreža otkrivši pojedine detalje oko neisplaćenih zarada.

Koliko sinoć su se pojavile informacije da incident u kojem je Džejms Naneli učestvovao sa košarkašem Crvene zvezde Stefanom Lazarevićem nije jedini, a ovog jutra se iznosi "prljav veš" navodno vezan za odličnog beka. Naime, Naneli je po izlasku sa parketa po završetku poluvremena utakmice sa Olimpijakosom u "Beogradskoj areni" ošamario Janulisa Larencakisa u tunelu. To je brzo razrešeno reakcijom kluba i informacije nisu izašle u javnost sve do danas.

Takođe, govori se i o pretnjama pojedinim novinarima u Madridu nakon pete utakmice plej-ofa Evrolige iz pretprošle sezone, piše "Mocartsport".

Navodno, kada se njegovo ponašanje uzme u obzir, otuda je klub odlučio da ne razmišlja o njemu kao opciji za budućnost uprkos njegovim vrhunskim kvalitetima na parketu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke