Naslov kod komšija: "Hrvatsku košarku treba ugasiti"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.07.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Naslov koji stoji na njihovom popularnom portalu...

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Popularni "Index.hr" koji prati veoma dobro košarku ne samo u Hrvatskoj, nakon poraza "kockastih" od Slovenije rezultatom 97:69 nazvao je tu noć - "najtužnijom noći u istoriji reprezentacije". 

Naslov - "Hrvatsku košarku treba ugasiti" opravdavaju sa velikim brojem činjenica. 

Ističu da nisu naučili lekciju, da su se mnogi nadali jer su na parketu bili oni najbolji, Bogdanović, Zubac, Žižić i Hezonja, ali ni to im nije donelo ništa osim još veće tuge.

"Poražavajuć je sam način na koji je Hrvatska odigrala ovaj susret, posebno prvu četvrtinu koju je izgubila sa 33:8. Pri tome moramo naglasiti da se Slovenija nije posebno ni oznojila", stoji u tekstu. 

"Poražavajuće je i to što smo svesti da je Slovenija želela, utakmicu je mogla dobiti bilo kojom razlikom, s 50, 60, 70 koševa razlike, sasvim nebitno", ističe se. 

Zaključak im je jasan. 

"Kad nam reprezentacija u najboljem sastavu ovako igra, kad prvak države javno prosi novac da ne nestane, kad svi ostali klubovi životare bez ideje i plana i kad smo potrošili sve one koji nešto znaju o košarci, jedino što preostaje je konačno ugasiti ovaj sport u Hrvatskoj", reči su pomenutog portala. 

Hrvati igraju naredni meč protiv Finske, novi poraz "kockastih" vrednuje se sa 3,90 kvotom, pa ukoliko verujete, možete odigrati u AdmiralBetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke